DiRT Rally verschijnt begin april en vandaag kunnen we nieuwe beelden aan jullie laten zien. Het betreffen hier deze keer multiplayer beelden die een glimp tonen van de online events, de leagues waar je aan mee kan doen en meer.

De game biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan officieel gelicenseerde FIA World Rallycross multiplayer races, waarin acht deelnemers het tegen elkaar op zullen nemen. Ook tref je online events aan waar je eenmalig aan deel kan nemen om je skills te bewijzen.

Dergelijke races vind je terug in de Daily Events, waarbij vooraf vastgestelde stages uitgereden moeten worden. Als je succesvol bent krijg je veel roem en in-game geld, wat je weer kan gebruiken voor unlocks.

Aanvullend hierop zijn er nog de Weekly Events en deze bevatten alle rallystages op één bepaalde locatie. Deze dien je allemaal te voltooien wil je meedingen naar eeuwige roem en als laatste zijn er nog Monthly Events, wat marathonachtige beproevingen zijn van het uithoudingsvermogen en de vaardigheden.