Deze week vond de Game Developers Conference 2016 plaats in San Francisco. Er ging natuurlijk veel aandacht uit naar PlayStation VR. Sony heeft immers de prijs aangekondigd, evenals de maand waarin de VR headset zal verschijnen. Gamereactor nam echter ook de tijd om Jim Ryan, CEO van Sony Computer Entertainment Europe, wat vragen te stellen over andere zaken.

Zo kwam Uncharted 4 in het interview aan bod en Ryan is ervan overtuigd dat die game echt verbazingwekkend gaat zijn. Hij legde uit dat het even duurde totdat de first party studio’s van Sony echt door begonnen te krijgen hoe je het meeste uit de PlayStation 4 kan halen, maar dat dat punt nu wel zo ongeveer is bereikt. De ontwikkelaars zijn nu dan ook tot veel in staat en volgens Ryan ziet de toekomst er wat dat betreft ook rooskleurig uit.

Ook werd Ryan nog even gevraagd naar wat we kunnen verwachten van de aankomende E3. Natuurlijk gaf hij geen concrete voorbeelden van games die we op die beurs gaan zien, maar als we hem mogen geloven zullen we weer gaan genieten van alles dat Sony ons gaat tonen. Sony PlayStation belooft dus mooie dingen in petto te hebben, dus laten we hopen dat het een fantastische show wordt in juni.