Evolution Studios, de ontwikkelaar van Driveclub, werkt momenteel aan een PlayStation VR versie van de racegame. Dit bleek vorig jaar al, maar eerder deze week werd de titel weer getoond tussen aankomende PS VR games tijdens GDC 2016. Driveclub VR was daar ook speelbaar en in de bovenstaande video, vanaf 6:43, kan je wat off-screen beelden bekijken.

Paul Rustchynsky, game director van Driveclub, heeft verder ook nog enkele vragen over Driveclub VR beantwoord via Twitter. Zo werd de vraag gesteld of de game als stand-alone titel wordt uitgebracht, of als update voor de huidige versie van Driveclub. Hierop antwoordde Rustchynsky dat er tijdens de aankomende E3 meer duidelijkheid zal komen over de plannen voor de release van Driveclub VR.

Verder werd uit tweets van Rustchynsky nog duidelijk dat Driveclub VR ook zeer goed speelbaar is met een controller en dus niet per definitie met een stuurwiel gespeeld hoeft te worden. Ook benadrukte hij nogmaals dat de game op 60 FPS loopt, maar op 120 FPS geprojecteerd wordt. Volgens hem ziet de VR versie van Driveclub er nog altijd heel goed uit, ondanks de concessies die gedaan zijn om de hoge framerate te behalen.