MercurySteam is een Spaanse ontwikkelaar die ons de afgelopen jaren Castlevania: Lords of Shadow en Lords of Shadow 2 bracht. Deze games werden ontwikkeld in samenwerking met Konami onder een toeziend oog van Dave Cox. Na de release van Castlevania: Lords of Shadow 2 verliet Cox Konami echter.

Het blijkt nu dat Cox weliswaar Konami had verlaten, maar dat hij gewoon op zijn plek is blijven zitten bij MercurySteam. Hij kreeg van de ontwikkelaar de kans om betrokken te worden bij hun nieuwe project en deze kans greep hij gelijk aan, aldus Cox.

“When I was approached by MercurySteam to get involved in their new project, I jumped at the chance. It’s been my great fortune and pleasure to work with this talented studio over many years.”

“I’m extremely excited about this very ambitious work they’re undertaking. MercurySteam continue to push boundaries and their sheer creative spirit always astounds me. It’s great to be back with my old team mates!”

De ontwikkelaar werkt momenteel aan een gloednieuwe game die ze officieel uit de doeken zullen doen in april. Om alvast wat van de game te laten zien hebben ze de boven- en onderstaande afbeeldingen vrijgegeven. Ook is de website van de game van een update voorzien, die site kan je hier vinden.