Far Harbor
Enkele weken geleden ging de prijs van de Season Pass voor Fallout 4 omhoog. Dit, omdat Bethesda besloten heeft dat er meer content moet komen voor de game en daar hangt helaas ook een hoger prijskaartje aan vast.

Heb je de Season Pass nog niet gekocht, dan is het wel belangrijk om te weten dat je waar voor je geld krijgt. Todd Howard liet in ieder geval weten dat Far Harbor, welke zonder aanschaf van de Season Pass €24,99 gaat kosten, groter zal zijn dan de Dawnguard DLC die voor The Elder Scrolls V: Skyrim is uitgekomen. Deze had bij de release een prijskaartje van €19,99.

“In this first run [of DLC], Far Harbor is the largest. But, we kind of priced that based on what we’ve done before so you can look at Far Harbor and say ‘Well, even though the land mass is bigger, it doesn’t have as much content as Shivering Isles – which was $30- but it has more than Dawnguard, which was $20,'”

De grootte van de Far Harbor uitbreiding is dus niet mis, vooral als we het tegenover het vandaag uitgekomen Automatron zetten, welke los €9,99 kost. De verwachting is dat de laatstgenoemde in ongeveer 8 uur uit te spelen is.

Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de Automatron DLC.