Eind vorige week is er een foutje ontstaan in de PlayStation Store, waardoor de Season Pass van Fallout 4 voor korte tijd gratis beschikbaar was. Dit was voor een kleine twee uur mogelijk alvorens Sony de fout aanpaste, maar dat was voldoende tijd voor velen om de ‘gratis’ Season Pass aan zijn of haar downloadlijst toe te voegen.

Dat was op dat moment goed nieuws voor eenieder die de game speelt, maar helaas heeft dit ook een minder leuk gevolg. Sony is namelijk bezig met het terugtrekken van gratis verkregen Season Passes.

Iedereen die de Season Pass gratis heeft verkregen en deze wil gebruiken voor bijvoorbeeld de Automatron DLC, die zal merken dat de pas niet actief is. Ook zal de Season Pass weer uit je downloadlijst verdwenen zijn. Je zult de Season Pass dus alsnog moeten kopen. Wel is het thema voor de Season Pass nog steeds gratis toegankelijk.

“The Fallout 4 Season Pass was briefly made available erroneously free of charge on PlayStation Store in the SCEE region on Friday 18th March. This was an error and has now been removed.”

“For consumers who may have tried to purchase the Fallout 4 Season Pass during this time, regretfully, these orders will not be fulfilled.”