Eerder vandaag maakten 2K Games en Gearbox Software bekend dat de open beta van Battleborn binnenkort van start gaat. Dit is niet het enige nieuws rondom de game, want er zijn ook nieuwe details onthuld over de singleplayer/coöp campagne.

De singleplayer van Battleborn heeft de structuur van een episodisch TV-programma, aldus de ontwikkelaar. Dit betekent dat het verhaal uit acht ‘episodes’ en een proloog bestaat. Elke episode heeft een eigen verhaal en het einde van de game vormt ook het einde van het ‘seizoen’. Naast deze informatie werd er ook nog een story trailer vrijgegeven en deze kan je hierboven bekijken.

Verder is het nu ook nog duidelijk geworden dat Battleborn een permanente internetverbinding vereist, ongeacht of je de campagne of de multiplayer speelt. Dit heeft 2K Games laten weten tegenover VideoGamer. Een van de redenen hiervoor is dat de XP die je tijdens de campagne verdient ook overgedragen wordt naar de multiplayer en vice versa.

Battleborn is vanaf 3 mei beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Voor meer informatie over de game kan je bij onze preview terecht.