De Thieves Guild DLC voor The Elder Scrolls Online is vanaf nu verkrijgbaar en laat jou als speler Abah’s Landing bezoeken, om je hier aan te sluiten bij het mysterieuze dievengilde. Tijdens dit nieuwe avontuur doe je alle uithoeken van Tamriel aan en vind je nieuwe buit en kwaadaardige figuren om uit te dagen. Ook wordt er een nieuwe locatie toegevoegd in de wereld, Hew’s Bane. Een nieuw gebied bij schiereiland Hammerfell.

Centraal in deze downloadbare content staat de Iron Wheel, deze organisatie wil ten koste van alles het gilde waar jij deel van uitmaakt vernietigen. Tot op heden weten we alleen dat deze haat ontsprongen is uit een mislukte roof. Wat er allemaal precies achter schuilt en waarom, is aan jou om uit te vinden.

Naast deze verhalende content kun je nog veel meer doen. Zo kun je nu overvallen plegen en komen er een heleboel nieuwe skills bij om vrij te spelen. Tot slot kun je ook de The Maw of Lorkhaj 12-Player Trial spelen, waarbij je een oude heilige plaats van de Khajiit binnenvalt en oog in oog komt te staan met het leger van Namiira. Genoeg te doen dus!

De Thieves Guild DLC zit gratis bij het ESO-Plus lidmaatschap en kost anders 2000 crowns in de ESO Crowns Store.