Final Fantasy XV
Het is bijna zo ver, 30 maart komt steeds dichterbij en dan wordt de releasedatum van de langverwachte RPG eindelijk onthuld. Het wordt sowieso nog dit jaar, zo werd ons eerder verteld door Square Enix.

In de tussentijd weten ze de spanning wel op te krikken door steeds wat meer informatie te bieden, in aanloop naar het evenement op de 30ste van deze maand. Tijdens een recente Japanse livestream werd namelijk bekendgemaakt hoe lang het zal duren om – zonder het doen van zijmissies – je een weg te banen door de verhaal missies van Final Fantasy XV. Daar zul je een aardige tijd zoet mee zijn, zo’n 50 uur in totaal.

Tevens liet Hajime Tabata, de director van het ontwikkelingsteam dat werkt aan de game, weten dat er naast een releasedatum nog veel andere verrassingen aan bod zullen komen tijdens het evenement van volgende week. Daarnaast wist hij ook te bevestigen dat er een demo speelbaar zal zijn op dat moment. Het enige minpuntje wat hij wist te melden tijdens de stream was, dat ze de game nog niet op een stabiele 30fps draaiende hebben. Dit weten ze hopelijk nog te fixen in de tijd die het team nog heeft tot de officiële releasedatum.