Eerder deze maand kwam de eerste episode van Hitman uit en al snel liepen spelers tegen een probleem met de saves aan. Saves die je aanmaakt wanneer je de game online speelt, zijn namelijk niet compatibel met saves die je maakt als je Hitman offline speelt. Dit is bijvoorbeeld bijzonder vervelend wanneer je online speelt en je verbinding verliest met de servers.

Helaas lijkt het erop dat dit probleem niet verholpen zal worden en dat online saves dus altijd incompatibel blijven met offline saves. Een woordvoerder van ontwikkelaar IO Interactive suggereerde dit namelijk in gesprek met Eurogamer. Er werd namelijk het volgende gezegd.

It is possible to enjoy the locations offline, but in order to ensure player-progress of the live content is correct and up to date, the save states for online and offline are kept separate.

Voor meer informatie over de eerste episode van Hitman kan je bij onze review terecht. De tweede episode moet volgende maand verschijnen en als het goed is wordt aankomende week de releasedatum bekendgemaakt.