The Division is een uitstekende game, zoals je kan lezen in onze review, maar er is wel een probleem ontstaan dat er voor zorgt dat inmiddels steeds meer spelers niet meer bij hun account kunnen komen. Daarmee is de game onspeelbaar, wat veel frustratie veroorzaakt.

Een uitgebreide omschrijving van het probleem kan je teruglezen in een artikel dat we vanmorgen publiceerden, zodat je er enigszins rekening mee kan houden. Ubisoft heeft aangegeven te kijken naar het probleem en hoopt het snel op te lossen.

Tijdens een livestream heeft Ubisoft aangegeven waarom een oplossing zo lang op zich laat wachten. Ze hadden namelijk moeite met het herleiden van de bug om de daadwerkelijke oorzaak aan te pakken. Dit veroorzaakt vertraging in het bieden van een oplossing, maar inmiddels denken ze gevonden te hebben waardoor het komt.

Dit stelt ze in staat om een fix te produceren die dit voorkomt dan wel oplost en deze komt met de eerstvolgende patch mee. Wanneer de volgende patch verschijnt, dat is echter nog even afwachten. Laten we hopen dat dit snel zal zijn, zodat gedupeerde gamers weer verder kunnen met de game.