LET OP: DEZE TEKST KAN SPOILERS BEVATTEN!
Op 26 Oktober is het zover, het duurt misschien nog even maar dan kunnen we eindelijk aan de slag met een nieuwe Star Wars game. Toen NowGamer een interview had met producer Hayden Blackman van Lucasarts zijn we enkele nieuwe details te weten gekomen over de verhaallijn in Star Wars: The Force Unleashed II. In deze nieuwe Star Wars game zul je zoals al eerder bekend is gemaakt terug in de huid kruipen van StarKiller. Er was trouwens eerst de “verleiding” om een ander nieuw personage te gebruiken, maar het team stond erop dat StarKiller terug zou komen.

Once we figured out how we were going to bring him back it all made sense and fell into place

Tevens liet hij ons ook weten dat Star Wars: The Force Unleashed II ongeveer even “Donker” zal zijn zoals in het eerste deel, maar dat het er wel een stuk persoonlijker aan toe gaat in deze nieuwe telg. Verder zijn er ook nog een paar nieuwe details bekend gemaakt over Star Wars: The Force Unleashed II.

– Starkiller is een kloon, althans dat is wat Darth Vader hem verteld
– Het spel speelt zich af tijdens het hoogtepunt van de heerschappij van het Rijk
– De hoofdlocaties zijn Kamino en Cato Neimoidia, deze laatste is vergelijkbaar met Las Vegas
– StarKiller zal ook het Dagobah Systeem en ‘The Cave of Evil’ bezoeken
– Het vervolg speelt zich af rond de zes maanden na het eerste deel. “We’re being a little bit vague on it, but it’s about – just because we’re dealing with this whole accelerated cloning process – six months,” Melde Hayden Blackman.

Verder hebben we ook nog een paar nieuwe screenshots voor jullie klaarstaan.

[nggallery id=304]