download

De hoop op meer informatie rondom Beyond Good & Evil 2 is enorm, maar bij elke persconferentie van Ubisoft sinds 2008 worden we toch altijd weer een beetje teleurgesteld. Ubisoft geeft ook bijna niets vrij over de game, behalve het feit dat deze nog steeds in ontwikkeling zou zijn. De aankondiging is alweer van 8 jaar geleden, maar heel af en toe komen er nog geruchten rondom de game naar buiten.

Ubisoft heeft gisteren echter een nieuw handelsmerk registratie (verlenging) ingediend bij de European Union Intellectual Property Office voor de naam ‘Beyond Good & Evil’. Opvallend is dat hier geen ‘2’ achter staat, iets wat zou kunnen betekenen dat de naam van de game zonder twee zal zijn, of dat ze nog een remaster of zelfs remake van het origineel gaan doen. Ook kan het naambescherming zijn.

Een poosje terug waren er ook geruchten rondom de game, namelijk dat deze exclusief voor de Nintendo NX zou gaan verschijnen. We hopen in ieder geval, door al deze onduidelijkheid, dat Ubisoft meer informatie gaat geven tijdens de E3 van 14 tot en met 16 juni.

Screenshot-2016-04-01-10.55.53