Het is Tornado Week in GTA Online. Wat betekent dit? Met de Tornado Week kunnen GTA Online spelers genieten van nieuwe missies, dubbele RP, nieuwe wapens en nog veel meer. Zo kun je vanaf vandaag tot en met 7 april genieten van dubbele RP in verschillende playlists. Ook zijn er twee nieuwe Sumo maps toegevoegd die je nu al kunt spelen.

Aanstaande dinsdag, op 5 april dus, zal Benny’s Original Motor Works een nieuwe lowrider krijgen, de Declasse Tornado Custom. Deze lowrider kun je op de afbeelding hierboven bekijken. Vanaf vandaag tot en met 3 april kun je tevens dubbele RP verdienen in de Sumo Adversary Modi. Vanaf maandag tot en met dinsdag bij de Street Races en vanaf woensdag tot en met 7 april kun je ook dubbele RP verdienen in een aantal straatraces en een selectief aantal jobs.

Dit is natuurlijk nog niet alles, want we worden ook nog eens verwend met mooie kortingen. Zo bieden Benny’s Original Motor Works en Los Santos Customs 25% korting op een aantal modificaties. Dynasty 8 biedt 15% korting op alle gebouwen waarbij je een garage krijgt die plek biedt voor 10 auto’s. Ook zijn er nog een aantal wapens in prijs gezakt evenals kleding voor lowriders.