Hoewel we weten dat Outlast 2 in ontwikkeling is bij Red Barrels, is er eigenlijk nog erg weinig bekend over de game. Wat wel bekend is, is dat het vervolg zich niet afspeelt in een Asylum zoals we dat in het eerste deel zagen. De game komt naar verwachting aan het eind van dit jaar uit.

Inmiddels heeft Red Barrels een nieuwe teaser van Outlast 2 vrijgegeven, deze kan je hierboven bekijken. De teaser is erg mysterieus, maar vooral onduidelijk. Er wordt namelijk gesproken in de video, maar de taal lijkt onverstaanbaar.

Gelukkig is dat mysterie al ontrafeld, want er is iemand zo slim geweest om de audio achterstevoren af te spelen en dan hoor je een tekst in het Engels. De tekst is nog altijd mysterieus, maar het lijkt erop dat we later deze maand meer informatie over de game krijgen. Er is namelijk het volgende te horen:

“on the fourth month and twenty second day of the 16th year of the 3rd millennium our reckoning begins…”

Dit lijkt erop te wijzen dat we 22 april meer te weten komen over Outlast 2. Voor nu is het een kwestie van afwachten, maar wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we meer van de game te zien krijgen. Hieronder kan je de teaser achterstevoren beluisteren.