Uncharted 2: Among Thieves (Platinum Edition) (Pre-order)

Uncharted is één van de grote paradepaardjes van Sony. Het eerst deel uit deze franchise was een erg groot succes. Daarom kon ontwikkelaar Naughty Dog het natuurlijk niet laten om met een tweede deel te komen. In dit deel ga je net zoals in het eerste deel op zoek naar een schat. Uncharted 2: Among Thieves is een absolute must-have dus daarom hebben wij dit deel voor je gevonden voor een aardig mooi prijsje. Het gaat wel om de Platinum Edition en die is nog niet uit. Dit betekent dat het nog even duurt voordat je deze binnenkrijgt.

? Prijs: €25,-
? Verzendkosten: €2,-
? Link: Gamesshoppen
? Releasedatum: 11 juni
? Trophies: Ja

Bionic Commando

blank Mocht je al jarenlang gamen, dan ken je vast en zeker wel de game Bionic Commando. Dit was vroeger een 2D game waarin je kon klimmen en klauteren. Deze game werd ontwikkeld door Capcom. Capcom heeft besloten om Bionic Commando nieuw leven in te blazen en kwam met de game voor de PlayStation 3. Wij hebben de game voor je gevonden voor een aardig mooie prijs.

? Prijs: €9,95
? Verzendkosten: €1,95
? Link: Smartgamer
? Trophies: Ja

Ninja Gaiden Sigma 2

blankNinja Gaiden Sigma 2 is een game die al erg lang verkrijgbaar was voor de Xbox 360 bezitters. Wij PlayStation 3 bezitters moesten op deze game iets langer wachten. In deze game speel je als de ninja Ryu Hayabusa. Je kan je vijanden bruut vermoorden en al hun ledematen eraf hakken in deze hacknslash.Wij hebben de game voor je gevonden voor een mooie prijs.

? Prijs: £16.95
? Verzendkosten: Geen
? Link: MyMemory
? 5% korting met de coupon code: BACKFORGOOD
? PayPal: Ja