Update: Uit reacties van lezers begrijpen we dat verschillende filialen van Game Mania de PlayStation Vita versie van Assassin’s Creed Chronicles wel verkopen. Het lijkt er in ieder geval op dat er wat problemen zijn met de voorraad en dat vooral webshops hier de dupe van zijn. Hoe dan ook ziet het ernaar uit dat de problemen over enkele dagen opgeslost zijn en dat iedereen dan met de game aan de slag kan.

Origineel bericht: De Assassin’s Creed Chronicles Trilogy is al even uit voor de PlayStation 4, maar de bundel van de drie delen zou vandaag ook op de PlayStation Vita verschijnen. De digitale versie is inmiddels al wel te koop via de PlayStation Store, maar de fysieke versie heeft helaas wat vertraging opgelopen, zo blijkt nu.

Onder andere webshop Yourgamezone heeft aan klanten die Assassin’s Creed Chronicles voor de PlayStation Vita besteld hebben, waaronder ondergetekende, laten weten dat de leverancier de release heeft verschoven. De nieuwe releasedatum is nu 11 april, dus de vertraging is slechts een paar dagen. Men gaf hier nog bij aan dat de vertraging van toepassing is op de gehele Nederlandse markt. Nog even geduld dus!