The Division header april

Volgende week dinsdag krijgt Tom Clancy’s The Division een update, welke onder andere de vervelende bug met de rugzak op zal lossen, maar ook de game klaarmaakt voor de eerste Incursion, Falcon Lost. Naast nieuwe content voor het PvE gedeelte van de game zal er ook nieuwe loot te verdienen zijn. In de nieuwste content, welke trouwens gratis zal zijn, zul je de beste loot krijgen.

Daarnaast zul je ook level 31 en level 32 blauwdrukken kunnen bemachtigen, maar dit gaat anders werken, zo liet de community developer Yanncik Banchereau weten. Vanaf volgende week dinsdag krijgt een aantal items een Gear Score wat aangeeft wat je er aan hebt.

Bij activiteiten wordt dan ook aangegeven wat de geadviseerde Gear Score is. Bij de nieuwe blauwdrukken heb je Division Tech nodig om er items van te maken die je kunt gebruiken. Voor de oude blauwdrukken vervalt dit, wat goed nieuws is.

Het PvE gedeelte van The Division wordt dus uitgebreid met Falcon Lost, wat een uitdagende activiteit moet gaan worden. Echter zal in de Dark Zone, wat het PvE en PvP onderdeel is, ook het nodige veranderen. Zo zal er loot worden gedropt in de wereld waar spelers om moeten vechten. Hierbij is het Rogue gaan van je team zeker niet uitgesloten.