maxresdefault (4)

Op het officiële PlayStation Blog heeft de oprichter van Ratloop Asia, Sian Yue Tan, de releasedatum aangekondigd voor Rocketbirds 2: Evolution. Vanaf 26 april kun je wederom met de vogels er op los schieten en dat in de zes hoofdstukken die de verhaalmodus bevat.

De nieuwe modus, Rescue Mode, wordt hieronder in de nieuwste trailer getoond. De video, die “A Chicken’s Guide to Killing Penguins” heet, wordt begeleid door Metal Chicken waarvan de stem is ingesproken door James McCreadie. In Rescue Mode kun je met drie andere vrienden reddingsmissies gaan ondernemen. Elke vogel die je bevrijdt zal onderdeel van je team uitmaken en is dan een speelbaar personage.

Hierdoor moet er voldoende variatie aanwezig zijn en dat gaat gepaard met een groot arsenaal van 40 wapens die je geleidelijk aan zult vrijspelen. Het ene wapen zal wat sterker zijn dan de ander. Zoek je wat extra vuurkracht, dan kun je een kompaan inhuren die je helpt in de strijd. Rocketbirds 2: Evolution lijkt op veel gebieden uitgebreider te worden dan diens voorganger.