Na Hearts of Stone is het nu wachten op de tweede grote uitbreiding van The Witcher 3: Wild Hunt genaamd ‘Blood and Wine’. Enkele weken terug berichtten we al dat een Poolse website een datum had geprikt voor deze DLC. De uitbreiding zou dan op 26 april uitkomen. Diezelfde website geeft nu echter een andere datum aan.

De site in kwestie, GRYOnline, meldt nu namelijk dat de Blood and Wine DLC voor The Witcher 3: Wild Hunt op 7 juni uitkomt. Waarom de site de datum heeft veranderd is niet duidelijk, maar het zou heel goed kunnen dat 7 juni de daadwerkelijke releasedatum is. Die datum valt namelijk op een dinsdag, een dag waarop veel DLC pakketten uitkomen. Ook The Witcher 3: Wild Hunt zelf en de Hearts of Stone DLC kwamen op een dinsdag uit.

Bovendien heeft ontwikkelaar CD Projekt Red eerder al eens verklaard dat Blood and Wine in de eerste helft van 2016 zal verschijnen. Dat de uitbreiding op 7 juni uitkomt is dus wel degelijk een goede mogelijkheid. Desondanks blijft dit natuurlijk een gerucht, dus neem deze informatie wel met een korrel zout.