Bryant-1200x552

2K Games heeft vandaag een gloednieuwe NBA 2K aangekondigd, het gaat hier natuurlijk om NBA 2K17. De game is aangekondigd voor de platformen PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en PC. Opvallend is de support voor de vorige generatie consoles, 2K Games is hiermee één van de weinige die nieuwe titels nog uitbrengt op de PS3 en Xbox 360.

De game zal uitkomen in twee vormen, ofwel edities, de meest bijzondere hiervan is de Legend Edition. Op deze editie schittert Kobe ‘Black Mamba’ Bryant op de cover, die vannacht zijn laatste wedstrijd speelt in Los Angeles. De Black Mamba stopt namelijk met zijn carrière in de NBA en is één van de meest succesvolle basketballers in de geschiedenis van de NBA.

Vannacht zullen dus een hele hoop fans voor het laatst Kobe Bryant in actie kunnen zien, in het Staples Center zal hij namens de LA Lakers spelen tegen de Utah Jazz. Zijn loopbaan bestaat uit vele hoogtepunten en duurde maar liefst 20 jaar.

In de Legend Edition tref je een limited edition Kobe poster aan, twee Kobe Panini speelkaarten en een Black Mamba game controller skin voor je DualShock 4 of Xbox One controller.

Qua digitale items krijg je met de Legend Edition 30.000 aan Virtual Currency, een MyTeam Bundle, Nike Kobe 11 ‘retirement’ schoenen, een Kobe #8 Mitchel en Ness jersey en een Kobe hoodie.

Verder komt er ook een standaard editie, de cover-star van deze versie is nog niet bekendgemaakt, maar qua content zal dit alleen de game zijn met vermoedelijk een pre-order bonus.

De Legend Edition zal alleen uitkomen voor de PS4 en Xbox One. De eerste trailer van NBA 2K17 vind je hieronder, de game zelf ligt in september in de winkels.

NBA 2K17 Legend Edition Inhoud

Physical items

  • Limited-edition Kobe poster
  • Two Kobe Panini playing cards
  • Black Mamba game controller skin

Digital content

  • 30,000 Virtual Currency
  • MyTEAM Bundle (includes 3 packs with guaranteed Kobe limited use card)
  • Nike Kobe 11 retirement shoes
  • Kobe #8 Mitchell and Ness jersey
  • Kobe hoodie

https://youtu.be/fKCSmmevxhA

Schermafbeelding 2016-04-13 om 15.09.36