Wel of geen releasedatum voor Killzone 3?

Killzone 2 was de grote hit uit Nederland. Het spel werd vooral geprezen door zijn schitterende graphics en het ongelooflijke hoeveelheid geweld die erin zat. Iedereen moest dood, iedereen zou sterven. Je gaat je toch afvragen waarom niet iedere shooter hierop gebaseerd is.

Nu meldt CVG dat Sony intern al een releasedatum voor de opvolger Killzone 3 bepaald heeft. Dat Killzone 3 komt is een logisch gevolg van het succes van Killzone 2. De derde generatie Killzone staat gepland voor mei 2011, volgens CVG. Ook melden ze dat Killzone 3 compatibel zal zijn met de Playstation Move. Sony heeft ook bevestigd dat deze Killzone in 3D speelbaar zal zijn.

Sony doet echter zeer mysterieus over de releasedatum van Killzone. Hoewel CVG een bron dichtbij Sony heeft voor de releasedatum, onkent Sony zelf dat ze al een release datum voor Killzone 3 hebben. Wel heeft Sony bevestigd dat je met zijn tweeën of met zijn vieren kan samenwerken en dat je in auto’s kan tijdens multiplayer.

Dus wie weet kunnen we over precies een jaar wel aan de slag met de volgende Killzone. De tijd zal het leren. Of we de releasedatum moeten geloven, is de vraag. Dus of dit is een slechte bron, of de release datum van Killzone 3 kan weer in het archief van Sony’s slechtst bewaarde geheimen.

 1.    244 XP
  oOMorfieusOo's avatar

  Oehh, dit word een van dé games van 2011! Kan niet wachten..!

 2. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  mei 2011 zou een mooie tijd zijn.. kerstmis komt al genoeg toffe shit 🙂

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Word sowieso een hebbertje 😀

 4.    169 XP
  nWo_PsyKoMaNiaK's avatar

  I want Killzone 3 EN LIEFST ZO SNEL MOGELIJK! XD

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Deze killzone heeft dus echt alles 😀 3D, Move…