FInCjpptml82pw_1_a

Het hoge woord is er dan eindelijk uit, er komt na een lange tijd weer een nieuwe Ghostbusters game. Dit wist Activision via persbericht te melden, maar wie de ontwikkelaar van de game is wilde men nog niet kwijt. Wel gaven ze wat details, zo is de game gesitueerd na de nieuwe film waarbij je te maken krijgt met een stel nieuwkomers.

Deze nieuwkomers moeten de wacht houden over de thuisbasis daar waar de echte Ghostbusters door het land toeren om klopgeesten te verjagen. Er ontstaat echter een situatie in New York, waardoor deze nieuwkomers zelf aan de slag moeten en dat zal jij kunnen beleven in je eentje, maar ook in coöp die speelbaar is tot maximaal vier man.

De game is een third person actiegame waarbij je onderaan de ladder begint. Door te spelen krijg je de mogelijkheid om je gear en abilities te upgraden, dit kan zoal door het voltooien van opdrachten, vijanden verslaan, collectibles verzamelen en meer. Je krijgt de keuze uit in totaal vier personages, twee mannen en twee vrouwen, die elk hun eigen specialiteiten hebben.

De game zal op 15 juli verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Tevens verschijnt er die dag nog een mobiele game, welke uitgebracht zal worden onder de titel ‘Ghostbusters: Slime City’ en verkrijgbaar zal zijn voor iOS apparaten, geselecteerde Android platformen en geselecteerde Amazon Kindle apparaten.