Blues & Bullets is een game van ontwikkelaar A Crowd of Monsters. De game wordt omschreven als een episodisch ‘noir avontuur’. De eerste twee episodes zijn al uit op de PC en Xbox One, maar de studio heeft nu aangekondigd dat deze eerste twee delen volgende week, op 20 april om precies te zijn, zullen verschijnen voor de PlayStation 4.

Blues & Bullets speelt zich af in de 1920’s in de fictieve Amerikaanse stad Santa Esperanza. Eliot Ness, de voormalige leider van de legendarische Untouchables, wil graag in de stad rustig blijven werken om zo niet te veel betrokken te zijn bij de corruptie die de stad teistert. Alles gaat echter niet volgens plan.

Plotseling verdwijnen er namelijk kinderen en dus voelt Eliot Ness zich genoodzaakt om de dader te pakken te krijgen. Zelfs als dit betekent dat hij zijn plannen voor een vredig leven aan de kant moet schuiven en in de nodige shootouts verwikkeld raakt.

Om alvast een beeld te krijgen van Blues & Bullets kun je hierboven een trailer van de game bekijken. Het is nog niet bekend hoeveel de episodes van de game gaan kosten.