Destiny-Tower

Eerder wist Activision al te melden dat er dit jaar nog een significante uitbreiding gaat uitkomen voor Destiny, net als dat we vorig jaar Destiny: The Taken King kregen. Er zijn nu zelfs een paar hints, door mogelijk Activision, op Reddit geplaatst over deze nieuwe uitbreiding.

Zo werd er door een nieuwe Reddit-gebruiker genaamd ‘Rezyl Azzir’ slechts enkele minuten na de nieuwe update al een guide gepost hoe je de dode geest kunt vinden in de nieuwe Prison of Elders arena’s. Om dit al zo kort na de update al tot in detail te kunnen beschrijven, vereist haast wel vroege toegang tot de update, wat in theorie alleen maar een Activision- of Bungie-medewerker kan zijn.

Enfin, zijn post werd redelijk snel na het plaatsen weer weggehaald, maar voordat hij zijn account verwijderde liet hij nog even het volgende weten in het Latijns: “Vegisima die mensis noni. ILLUD est venturus. Per Audacia ad astra.” door middel van een comment.

Uiteraard is dit niet moeilijk te vertalen en het resultaat in het Engels is dan ook als volgt: “The twentieth day of the ninth month. IT is coming. Forward, to the stars,”. Veel mensen zijn er dan ook heilig van overtuigd geraakt dat dit de nieuwe uitbreiding van Destiny betreft, aangezien Taken King ook uitkwam in september en het een logische releaseperiode is.