landscape-1452678855-ps4

De geruchten rondom de PS4K stromen bijna elke dag wel binnen en het lijkt er steeds meer en meer op dat de vernieuwde PS4 werkelijkheid gaat worden. Zo meldt Colin Moriarty vandaag op Twitter dat hij uit betrouwbare bronnen heeft vernomen dat ontwikkelaars niet blij zouden zijn met de komst van de nieuwe PS4. Moriarty is bekend van onder andere zijn tijd bij IGN samen met Greg Miller en de nu lopende podcast ‘PS I Love You XOXO‘.

Volgens Moriarty vertelt zijn betrouwbare bron dat ontwikkelaars er niet blij mee zijn dat ze nu rekening moeten houden met een afwijkend model van de PlayStation 4. Zo zal dit extra kosten met zich meebrengen alsook planning en andere ongein. Ergens heeft hij een punt en de ontwikkelaars ook, mocht dit waar zijn, aangezien het ontwikkelen voor consoles juist zo fijn is omdat je maar met één en hetzelfde platform rekening hoeft te houden.

Verder kan het voor ontwikkelaars natuurlijk als ‘naar’ ervaren worden dat de beste versie van hun game niet door iedereen gespeeld kan worden, aangezien niet iedereen een PS4K gaat aanschaffen als ze al een PS4 in huis hebben staan.

Schermafbeelding 2016-04-20 om 14.05.24