Keyboard aanwezig in Rock Band 3?

Sinds vandaag is de demo van Green Day: Rock Band verkrijgbaar op Xbox Live (deze zal binnenkort ook verkrijgbaar zijn op het PlayStation Network). De mensen die deze demo gespeeld hebben of zullen spelen gaan iets heel verrassend zien zodra de demo ten einde is. Op het einde van de demo zal er namelijk een kleine teaser te zien zijn van Rock Band 3.

Op deze teaser zie je zoals altijd de vertrouwelijke logo’s van de drums, gitaar, bass en zang, maar nu staat er ook een klein logo van de Keyboard erbij. Dit betekent dus dat we waarschijnlijk in Rock Band 3 aan de slag kunnen gaan met de keyboard, maar wil dit ook zeggen dat we vanaf nu misschien rustigere nummers gaan tegen komen in Rock Band van misschien Coldplay of Air Traffic? We zullen er zeker meer over te weten komen op de E3 beurs.

 1.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Ha, lachen.

 2.    533 XP
  fazzel100's avatar

  :),

 3.    111 XP
  koert's avatar

  Ik denk dat dat niet erg andere nummers zijn, want in guitar hero speel je ook soms keyboard, door gewoon op de fret te drukken zonder te strummen. Hopelijk is die ook los te koop, anders moeten mensen meteen een heel pakket aanschaffen.

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Leukste toevoeging vond ik het drumstel, verder hoeft het voor mij allemaal niet.

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  lijkt me ook eigenlijk wel een logische toevoeging als ik er zo over na denk