Ubisoft beloofde eerder al dat de nieuwe DLC voor Rainbow Six: Siege deze week nog onthuld zou worden en dit is dan ook gebeurd. De aankomende DLC heet ‘Operation Dust Line’ en dit pakket voegt twee nieuwe Operators aan de game toe; Valkyrie en Blackbeard. Beide personages zijn afkomstig van de U.S. Navy SEALs.

Valkyrie is een Defender die beschikt over een SPAS-12 shotgun. Dit personage kan camera’s plaatsen, die toegankelijk zijn voor alle teamgenoten. De andere Operator, Blackbeard, is een Attacker. Hij heeft een schild aan zijn wapen gemonteerd. Verder beschikt hij over een Desert Eagle pistool.

Helaas gaf Ubisoft verder geen informatie over de rest van de content van de Dust Line DLC, maar de verwachting is dat dit pakket nog nieuwe wapens en een nieuwe map bevat. Er werd verder ook geen trailer getoond, maar alleen een afbeelding van de twee nieuwe Operators. Een exacte releasedatum is ook nog niet bekend, maar spelers die de Season Pass bezitten kunnen in de week van 9 mei met de nieuwe content aan de slag.