Tekken+7+FR

Er zijn enkele aanwijzingen die erop duiden dat Tekken 7 Fated Retribution toch geen PS4-exclusive is. Zo publiceerde website GameSpot afgelopen weekend een artikel dat aangaf dat de game exclusief uit gaat komen voor de PS4. Dit artikel werd vervolgens echter weer snel verwijderd. De community advisor van GameSpot meldde nadien dat het artikel verwijderd was vanwege ontbrekende accuraatheid, maar wat dat precies inhield werd er niet bij gezegd.

De game designer van Tekken vertelde vervolgens op Twitter dat de juiste manier van platformen noemen ietsje anders ligt. Zo zei hij dat de game vooralsnog enkel en alleen voor de PS4 is aangekondigd, hiermee wil hij dus zeggen dat dit niet meteen betekent dat de game ook exclusief is. De game is gewoon momenteel enkel en alleen aangekondigd voor de PS4, er kan dus nog van alles gebeuren, zoals een Xbox One of PC-versie.

In ander nieuws werd het ook duidelijk dat Tekken x Street Fighter vooralsnog op hold is gezet, omdat men zich volledig wilt concentreren op Tekken 7. De game is al uit in Japan voor de arcade-machines, maar de console-versie moet later dit jaar gaan verschijnen.

Schermafbeelding 2016-04-25 om 14.45.56