1456593266-11657-Can-A-WWI-Themed-Battlefield-5-Really-Appeal-To-Gamers-Compared-To-Modern-Shooters

De geruchtenmolen rondom nieuwe shooters draait op volle toeren, zo heb je al heel wat kunnen lezen over Call of Duty: Infinite Warfare en nu zijn er ook geruchten over Battlefield 5. Oude bekende shinobi602 is op zijn Twitter-account namelijk hints aan het tweeten dat vrijdag de dag is waarop we de nieuwe Battlefield 5 te zien krijgen. Hij meldt kort na zijn tweet waarin staat dat hij enthousiast is voor vrijdag vanwege ‘shootery things’ ook de Battlefield 1942 theme-song.

De insider meldde eerder al een hoop geruchten die bleken te kloppen, hij is dan ook al vaker voorbij gekomen hier op PSX-Sense. Zo voorspelde hij de Noorse setting voor de nieuwe God of War, waarop vervolgens artwork uitlekte wat bleek te kloppen. Verder wist hij The Order: 1886 uitstel te voorspellen, alsook de nodige releasedata van nieuwe PS4-firmwares.

Mocht Battlefield 5 inderdaad uit de doeken gedaan worden, dan is het goed mogelijk dat deze game teruggaat naar de Eerste- of Tweede Wereldoorlog, waarover eerder al werd gespeculeerd.

Schermafbeelding 2016-04-28 om 11.56.24