b5e1a17d_call-of-duty-4

Toen het logo lekte van Call of Duty: Infinite Warfare was er ook een eervolle vermelding te zien van de komst van een Call of Duty 4: Modern Warfare remaster. Deze Call of Duty wordt door velen beschouwd als het beste wat de franchise ooit is overkomen als het gaat om innovatie. Ook was Call of Duty 4 de grondlegger van de engine die vervolgens door vele delen erna gebruikt werd.

Uiteraard gaat het hier nog maar om een gerucht, maar toch hebben vele fans dit nieuws al voorbij zien komen. Activision is gisteren dan ook overspoeld met reacties op Facebook en Twitter, ook al verwachten mensen geen reactie tot het nieuws officieel bekend wordt gemaakt.

Schermafbeelding 2016-04-28 om 12.10.48

In principe is het beleid bij alle console-fabrikanten en uitgevers hetzelfde, men reageert namelijk niet op geruchten. Toch bleek er, opvallend genoeg, een reactie geplaatst te zijn door Activision op iemand die ‘@CallofDuty’ tweette over de remaster.

Het feit dat Activision dus met het officiële Call of Duty-account zo laconiek en komisch reageert maakt de kans erg groot dat er inderdaad een remaster aan zit te komen van Call of Duty 4.

Schermafbeelding 2016-04-28 om 12.05.29