Hoewel de officiële onthulling waarschijnlijk komende dinsdag ‘pas’ zal plaatsvinden, is er de afgelopen week al wat informatie over de aankomende Call of Duty game naar buiten gekomen. Zeer waarschijnlijk zal de titel Call of Duty: Infinite Warfare zijn. Een titel waarbij je gezien de betekenis van Infinite (oneindig) en gezien de meest recent gelekte afbeelding, inderdaad kan denken aan een ruimtelijke setting waar eerder al over gesproken werd. Dat is echter niet het enige, want gezien de laatste geruchten zal bij de Legacy Edition Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered inbegrepen zitten. Dat laatste is iets waar fans al een tijd lang om vragen en als dit daadwerkelijk uitkomt, dan zien de fans dus eindelijk hun wens in vervulling gaan.

Activision en Infinity Ward lijken ons dus een heus pretpakket voor te gaan schotelen en deze informatie mag dan ook als zeer veelbelovend gekwalificeerd worden. Gezien het feit dat er nog geen officiële bevestiging hierover is gegeven, blijft het de vraag of je bijvoorbeeld straks de kans hebt om later alleen Call of Duty 4: Modern Warfare aan te schaffen, wanneer je eerst voor de nieuwe CoD kiest. Gezien het prijskaartje op de betreffende afbeelding zul je hier in het Westen vermoedelijk zo’n €100 á €110,- moeten neertellen, wil je de Legacy Edition in huis halen.

Lang niet iedereen heeft hier het geld voor om deze toch vrij dure editie te kopen, los van de vraag of je dan ook nog extra geld moet betalen voor de aanschaf van bijvoorbeeld een Season Pass. Daarnaast verscheen er nog een bericht dat er mogelijk een aparte collectie gaat uitkomen van de drie tot nu toe uitgebrachte Modern Warfare delen. Het zou hier zomaar kunnen zijn dat je deze collectie dan nog apart moet kopen. Wie weet verschijnt hier dan ook (al eerder uitgebrachte DLC) voor, mogelijk in combinatie met een aparte Season Pass waar je dan ook nog extra voor zou gaan betalen.

Dat zou aan de ene kant een slimme verkooptruck kunnen zijn, aangezien men weet dat deze aparte collectie ongetwijfeld ook goed verkocht zal worden. Anderzijds schuilt hier ook een gevaar in, je hebt dan immers kans dat er meer fans zijn die voor de Remastered Collection gaan in plaats van voor Call of Duty: Infinite Warfare. Tot zover blijft dit echter puur bij speculeren, waarschijnlijk krijgen we hier komende dinsdag meer duidelijkheid over wanneer Call of Duty: Infinite Warfare en één of meerdere Remasters onthuld zullen worden.

We zijn nu echter zeer benieuwd naar hoe jullie hier tegenaan kijken en we willen dan natuurlijk ook graag jullie mening weten over dit onderwerp. Zoals gewoonlijk mag je je reactie weer onder dit artikel plaatsen. zodat we er wederom een gezellige discussie van kunnen maken.