Schermafbeelding 2016-05-02 om 12.22.31

Zojuist heeft Activision, waarschijnlijk vanwege alle eerdere leaks, de Call of Duty: Infinite Warfare reveal trailer uitgebracht. In deze trailer zien we veel meer van de game dan in de eerder uitgebrachte teaser, deze trailer is namelijk 3:24 minuten lang. Zoals verwacht zien we de space battles voorbij komen in de game, iets waar al eerder geruchten over rond gingen.

Wanneer je de Legacy Edition of Digital Deluxe Edition in de pre-order plaatst ontvang je ook Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered inclusief 10 multiplayer maps. Deze remaster is natuurlijk van de alom bekende en extreem populaire Call of Duty 4: Modern Warfare.

In de trailer zien we dat de franchise futuristisch zal blijven in het nieuwe deel, vol met de nodige actie belooft ook deze singleplayer weer de welbekende CoD-achtbaanrit te worden.

Aan het einde van de trailer zien we nog wat beelden van de remaster van Call of Duty 4, deze zien er behoorlijk indrukwekkend uit en het lijkt alsof ze de game echt flink hebben opgepoetst voor de current-gen consoles. Meer informatie over de remaster zal hier gepubliceerd worden door Activision.

De game ligt op 4 november in de winkels voor vermoedelijk alleen de PS4, Xbox One en PC.

Call of Duty: Infinite Warfare Reveal Trailer