Tom Clancy’s H.A.W.X. was een spel dat een beetje op zichzelf stond. Er was weinig om met deze game te vergelijken. Dat maakte hem best wel populair. Er was geen ander spel waarin je met gevechtsvliegtuigen met hoge snelheden vijanden kon neerschieten. Een hoop snelheid en een hoop geweld dus. Twee dingen waar veel gamers warm voor lopen.

Gelukkig voor de H.A.W.X. fans heeft Ubisoft een sequel aangekondigd voor H.A.W.X. Als alles volgens schema gaat ligt H.A.W.X. 2 deze herfst in de winkel. Er zitten meer geavanceerde technieken in het spel om je vijand aan te vallen. H.A.W.X 2 brengt je dicht bij de oorlog van morgen. Ook zal je kunnen vliegen boven beroemde locaties, zoals rond de Noordpool en boven Moskou.

In H.A.W.X. 2 kan je ook zelf opstijgen en landen. Dit wordt dus niet meer voor je gedaan zoals in H.A.W.X. 1. Ook zal je moeten tanken tijdens missies. Je zal nieuwe stijlen van gevechten tegenkomen in de nieuwe H.A.W.X. Veel om naar uit te kijken dus.

Om je goed voor te bereiden op wat je kunt verwachten van H.A.W.X. 2 heeft Ubisoft ook de eerste acht screenshots onthuld van dit oorlogsspel. Hierin zie je hoeveel aandacht voor detail er is, met name in de omgeving. Uiteraard kan je die screenshots hier bewonderen.

[nggallery id=309]