Eerste details en screenshots Tom Clancy’s H.A.W.X. 2

Tom Clancy’s H.A.W.X. was een spel dat een beetje op zichzelf stond. Er was weinig om met deze game te vergelijken. Dat maakte hem best wel populair. Er was geen ander spel waarin je met gevechtsvliegtuigen met hoge snelheden vijanden kon neerschieten. Een hoop snelheid en een hoop geweld dus. Twee dingen waar veel gamers warm voor lopen.

Gelukkig voor de H.A.W.X. fans heeft Ubisoft een sequel aangekondigd voor H.A.W.X. Als alles volgens schema gaat ligt H.A.W.X. 2 deze herfst in de winkel. Er zitten meer geavanceerde technieken in het spel om je vijand aan te vallen. H.A.W.X 2 brengt je dicht bij de oorlog van morgen. Ook zal je kunnen vliegen boven beroemde locaties, zoals rond de Noordpool en boven Moskou.

In H.A.W.X. 2 kan je ook zelf opstijgen en landen. Dit wordt dus niet meer voor je gedaan zoals in H.A.W.X. 1. Ook zal je moeten tanken tijdens missies. Je zal nieuwe stijlen van gevechten tegenkomen in de nieuwe H.A.W.X. Veel om naar uit te kijken dus.

Om je goed voor te bereiden op wat je kunt verwachten van H.A.W.X. 2 heeft Ubisoft ook de eerste acht screenshots onthuld van dit oorlogsspel. Hierin zie je hoeveel aandacht voor detail er is, met name in de omgeving. Uiteraard kan je die screenshots hier bewonderen.

[nggallery id=309]

 1.    580 XP
  GVeyron's avatar

  Ik snap niet wat hier zo leuk aan is aan dit soort spellen 😛 Weinig afwisseling in dit spel. Je zit alleen maar achter een stel vliegtuigen aan om ze uit de lucht te schieten of je moet iets op de grond kapot schieten.

 2.    44 XP
  Boudewijn's avatar

  aah man, al die screenshots en vids van HAWX (1 of 2) zijn zo mooi en dan ga je het spelen en dan is het dus gewoon totaal niet dat wat je ziet in die previews…netzoals gran turismo..die filmpjes zijn ongeveer niet te onderscheiden van het echt terwijl de gameplay niet zo nice is…maak een spel dat het allebei heeft…en HAWX, het idee was cool, uitwerking minder, campaign was makkelijk, online was ook makkelijk, toen er nog mensen online waren, nu kan je haast geen games meer joinen en kan je alleen een beetje halfzacht missies samen doen waar iedereen voor zichzelf punten haalt

 3.    220 XP
  salberts93's avatar

  @Boudewijn wat je zegt over Gran Turismo vin ik niet helemaal waar. ik vind Prologue er prachtig uitzien, alleen alles is verpauperd op n SD tv tegenwoordig. toen ik FIFA 10 van de week speelde bij n vriend die n SD TV had 😛 viel t me ook op dat t er een stuk slechter uitzag dan bij mij thuis:P

 4.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  eerst zien dan geloven

  je hebt niks aan dit

 5.    44 XP
  Boudewijn's avatar

  @salberts prologue ziet er prachtig uit maar niet zo prachtig als de filmpjes…HAWX is prachtig…maar niet zo prachtig als de filmpjes…en maak mijn TV niet belachelijk!

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Leuke verbeteringen zitten er in. Deel 1 was al goed dus ben benieuwd