CODInfinityWarfareCrop

Vanmiddag is de nieuwe Call of Duty onthuld, genaamd Infinite Warfare. Dit gebeurde tegelijkertijd met de aankondiging dat Call of Duty 4: Modern Warfare een remaster zal krijgen. Wat nu echter vooral zichtbaar is op onder andere sociale media en ook in de comments, is dat de remaster veel meer lof lijkt te krijgen. Meer dan de nieuwe Call of Duty. Het lijkt er dan ook een beetje op dat de remaster de nieuwe Call of Duty overschaduwt.

Waarschijnlijk was Activision hier ook een beetje bang voor of ze zagen dit al aankomen, aangezien de remaster alleen te verkrijgen is wanneer je Call of Duty: Infinite Warfare koopt. Er wordt namelijk een digitale code bij de Legacy Edition geleverd die je toegang geeft tot de remaster. Tot nu toe is er nog geen enkel woord gesproken over of dat de remaster ook los te koop zal zijn.

We zijn daarom juist erg benieuwd naar welke Call of Duty jij dit jaar het meeste uitkijkt. Is dat de remaster of Call of Duty: Infinite Warfare? Laat het ons weten via de poll hieronder.