the-division-agent-fb-1000000-likes-wallpaper-2560x1600
Ubisoft heeft enkele details bekendgemaakt over update 1.2 voor The Division tijdens de wekelijkse State of the Game Twitch stream. Zoals reeds bekend was zal deze update een nieuwe Incursion toevoegen, maar men zal ook enkele ergernissen van spelers aanpakken.

Er werd vooral gefocust op de kwalitatief betere loot die dankzij deze update overal in de open-wereld te vinden zal zijn. In supply drops, bij activiteiten, de nieuwe Incursion en tijdens de challenge-modus zullen spelers betere high-end wapens en gear krijgen als beloning. Het team gaf daarbij toe dat men de frustraties van spelers snapt wanneer men het heeft over de manier waarop men momenteel betere gear en wapens kan krijgen.

In de Dark Zone zal er ook een nieuw gebied toegevoegd worden voor spelers met een Gear Score van 201 of hoger. In dit gebied zullen spelers wapens en gear kunnen vinden met een Gear Score van 204 tot 240. Dat het nieuwe gebied je niet zomaar deze nieuwigheden zal schenken mag wel duidelijk zijn, want de NPC’s die er rondlopen zullen een level hebben tussen 32 en 34.

Men beloofde ook dat de update geen nerfs zal bevatten, maar enkel buffs. Daarbij zal de ‘One is None’ en de ‘Reckless’ bug worden gefixed, maar ook de bug waarbij de deuren bij het opstarten van een missie gesloten bleven, zal worden opgelost.

Men sloot de livestream tenslotte af met de onderstaande quote, dat belooft wat!

“PvE will get a lot of love”