uncharted-4-thief-end-hd-wallpaper-uncharted-4-is-it-taking-this-from-the-last-of-us

We hebben bij PSX-Sense uit meerdere bronnen vanuit de retail vernomen dat Uncharted 4: A Thief’s End vandaag is binnengekomen bij menig webshop en winkel. Zo belden wij onder andere met AllYourGames om te bevestigen dat de game inderdaad vandaag al wordt verzonden en dit klopte volgens de webshop. De webshop meldt ons: “de game is vandaag binnengekomen dus we zijn al begonnen met verzenden, wie voor 18:00 uur de game bestelt krijgt hem morgen in huis”.

AllYourGames meldt de verzending van Uncharted 4: A Thief’s End ook op de productpagina, waar duidelijk staat dat wanneer je de game vandaag koopt, je hem morgen in huis hebt. Andere webshops worden liever niet bij naam genoemd en doen de verzending vandaag redelijk stilletjes voor bestaande pre-orders. Game Mania lijkt de game niet vroegtijdig te verkopen, zo belden wij enkele winkels van hun en die meldden allemaal dat zij de game pas vanaf dinsdag gaan verkopen.

We verwachten wel dat je dit weekend bij bijna elke winkel wel terecht kunt om de game op te halen, aangezien meerdere webshops de straatdatum gaan breken of hebben gebroken. Een bestelling plaatsen bij AllYourGames voor 18:00 uur is verder natuurlijk ook nog een goede optie.

De originele releasedatum van Uncharted 4: A Thief’s End ligt op 10 mei, maar aangezien de game eerder geleverd is bij de winkels zal de verkoop wat sneller lijken te starten.

Schermafbeelding 2016-05-06 om 15.17.17