battlefield5leakedart
Vanavond zullen DICE en EA Battlefield 5 officieel uit de doeken doen, maar een vroegtijdig online geplaatste afbeelding lijkt eerdere geruchten te bevestigen. De bovenstaande afbeelding is namelijk een korte tijd te zien geweest in de Xbox Store ter decoratie van het evenement van vanavond, welke tevens via de Xbox One te volgen is.

De afbeelding toont ons een klassiek wapen, een trench club en natuurlijk zie je een zeppelin. Ook is de kleding van de man op de afbeelding niet echt modern te noemen, waardoor het er naar uitziet dat de game zich inderdaad ten tijde van de Eerste- of Tweede Wereldoorlog gaat afspelen. Ook is het nog een optie dat EA met een fictieve setting komt in het verleden.

Vanavond vanaf 22.00 uur meer over de nieuwe Battlefield, blijf PSX-Sense dus in de gaten houden.

Update: Er is nu ook een afbeelding gelekt die hetzelfde toont als hierboven, maar dan met de tekst ‘Battlefield 1’ erop, wat een beetje merkwaardig is.

Knipsel

Update 2: Er is nog een afbeelding gelekt van promotiemateriaal en hierop is duidelijk te zien dat de game op 18 oktober later dit jaar verschijnt. Als je de game reserveert, dan krijg je het ‘Hellfighter Pack’, wat items bevat dat geïnspireerd is op de 369th Harlem Hellfighter Infantry Regiment. Meer daarover hier.

Knipsel