De Black Market van Call of Duty: Black Ops III is de plaats waar je jouw verdiende Cryptokeys in kunt ruilen voor Supply Drops. Deze Supply Drops geven je nieuwe items, waaronder wapens en cosmetische items voor je personages. Treyarch heeft de Black Market van een flinke update voorzien. Er is nieuwe content toegevoegd en er zijn zelfs geheel nieuwe features geïntroduceerd.

Om te beginnen met de nieuwe content; er zijn verschillende nieuwe items aan Call of Duty: Black Ops III toegevoegd die je kunt verdienen door Supply Drops te openen. Er zijn nieuwe taunts en gestures beschikbaar, evenals nieuwe gear sets voor de verschillende personages uit de game. Interessanter zijn echter de nieuwe wapens. Naast twee nieuwe mêlee wapens en een nieuwe launcher, is de Famas, één van de meest gebruikte wapens uit de eerste Black Ops, nu teruggekeerd in Black Ops III. Deze assault rifle heet nu de FFAR.

Een geheel nieuwe feature van de Black Market in Call of Duty: Black Ops III is het Contracts systeem. Zeer binnenkort zullen er dagelijkse en wekelijkse uitdagingen komen, waarmee je in-game beloningen kunt verdienen. Hoe dit precies gaat werken is momenteel nog niet duidelijk. Wel is er een speciale challenge beschikbaar. Wanneer je deze voltooit krijg je tien Rare Supply Drops en een Weapon Bribe. Dit laatste is een Supply Drop, waar gegarandeerd een wapen in zit. Deze zijn bij de gewone Supply Drops namelijk nogal zeldzaam.

Als laatste heeft Treyarch een speciale in-game bonus voor iedereen die de Season Pass van Call of Duty: Black Ops III bezit. Wanneer je de Season Pass hebt krijg je in de Black Market namelijk een bundel van tien Rare Supply Drops en een Weapon Bribe. Daarnaast krijg je in de Zombies modus nog eens tien Vials of Liquid Divinium. Dit is een eenmalig aanbod en geldt voor iedereen die de Season Pass al in het bezit had, maar ook wanneer je deze nog aan gaat schaffen.