Modnation Racers team ontwerpt Crash Team Racing Pack

Binnenkort zal het mogelijk zijn om (bijna) het volledige Crash Team Racing te spelen met het Modnation Racers Crash Team Racing pack. Het bijzondere is echter dat het hier niet gaat om een officieel pack gemaakt door de makers van Modnation Racers, maar door enkele vrijwilligers van een Modnation Racers fan site. Het verschil met banen en creaties gemaakt door de originele makers van Modnation Racers is ver te zoeken, dit natuurlijk mede door de kwaliteit van de ontwerpstudio die ze in de game hebben gestopt. En dit laat maar weer eens mooi zien waarom Modnation Racers in onze review een mooie negen scoorde.

Een van de al ontworpen en reeds beschikbare banen.
Als alles verloopt zoals ze plannen is binnenkort elke baan uit Crash Team Racing te download via Modnation Racers, maar hetzelfde ook voor alle karakters. Het enige wat eigenlijk niet nagemaakt kan worden is het menu van de game en enkele modussen. Zelfs de muziek van Crash Team Racing is te downloaden kan in-game afgespeeld worden via je XMB.Van de game zijn nu al twee banen beschikbaar en een handjevol karakters, maar verwacht de komende dagen nog steeds meer content van ModnationOnline.

Er loopt zelfs al een tweede project op de website van het team, namelijk Toy Story. Dit hele principe toont aan dat we trots mogen zijn op een PlayStation Exclusive als Modnation Racers, en dat we nog vele gratis toffe content zoals deze kunnen verwachten.

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Wow ziek dat dit allemaal kan, echt vet :D!

 2.    310 XP
  killbilspier's avatar

  haha egt super vet allemaal ik wil cortex als poppetje 😛 maar ik vind het niet zo orgineel maar goed er komen vast nog wel hele orginele tracks uit!

  BTW check mijn baan ff
  – 9/11 suicide WTC
  – creazy donky
  – jump = FUN

  zijn egt geweldige tracks neem ze niet serieus want je gaat door de anus van een ezel

 3.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  Dat is nu nog eens een tof idee voor DLC!

 4.    1562 XP
  dikked's avatar

  echt vet wat je allemaal met modnation kan maken

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  haha leuk gedaan 😀

 6.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  het is een soort lbp game maar dan race !

 7.    156 XP
  CypherThanatos's avatar

  weer een top exclusive van sony! 😀

 8.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Yeah!

 9. Anoniem -   
  miva2's avatar

  mooi gedaan. kijk uit naar de rest.