Rockstar: Meer DLC voor Red Dead Redemption later dit jaar

Vandaag heeft Rockstar Games bekend gemaakt dat het bedrijf gepland heeft om meer downloadable content later in dit jaar vrij te geven voor Red Dead Redemption. Ook nadat het aankomende DLC pakket genaamd Outlaws of the End vrijgegeven zal worden. Welke in Juni dit jaar beschikbaar zal zijn voor het grote publiek.
In de laatste Q&A sessie, wat staat voor Question&Answer, heeft het bedrijf bekend gemaakt dat er binnenkort meer informatie over de aankomende DLC uit zal komen met onder andere screenshots om erachter te komen welke missies er nog meer inzitten.

Daarnaast heeft het bedrijf ook nieuwe DLC aangekondigd en er zijn nog véél meer DLC-packs onderweg. Het bedrijf heeft belooft dat het de komende maanden “release time frames” en prijzen zullen aankondigen. Met release time frames bedoelt het bedrijf dat er een vaste cyclus zal plaatsvinden in het uit laten komen van de DLC.

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Leuk as week ga ik hem halen als het goed is 😀 !

 2.    100 XP
  slpschttr's avatar

  ik dacht dat er ook een online story coop zou komen??

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  hopelijk met een fatsoenlijk prijsje

 4.    177 XP
  KB-013's avatar

  @slpschttr: AHUM Ook nadat het aankomende DLC pakket genaamd Outlaws of the End vrijgegeven zal worden. Welke in Juni dit jaar beschikbaar zal zijn voor het grote publiek.

 5.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Ze moeten nog de Multiplayer verbeteren.

 6.    162 XP
  ramon284's avatar

  vond het vet, totdat ik las dat we de prijs ook te weten gingen krijgen. ik geloof dat de eerste DLC gratis word, had wel kunnen verwachten dat dit eenmalig was…