Last of Us
Vandaag is Uncharted 4: A Thief’s End officieel uitgekomen, maar de game werd al enige tijd door zowel media alsmede een aantal gelukkige gamers – die de game al voordat het straatdatum embargo verliep wisten te bemachtigen – gespeeld. Hierdoor zijn al heel wat spoilers en leuke easter-eggs op het web verschenen.

Vandaag hebben we er weer één, welke verwijst naar de mogelijke komst van The Last of Us 2. Iets wat steeds aannemelijker lijkt doordat een soortgelijke teaser voor de eerste The Last of Us al eens eerder werd gevonden. Ook loopt het aantal geruchten steeds verder op en Naughty Dog is klaar voor een nieuw project, nu ze Uncharted 4 hebben afgerond.

Het gaat hier om een collectie posters die terug te vinden is in de game, waarop je zowel The Last of Us als Savage Starlight terugziet. Savage Starlight werd al eerder getoond in een voorgaande game van Naughty Dog; namelijk The Last of Us zelf. Hoewel eerdere geruchten hierover ontkracht zijn, is het wel opmerkelijk dat het weer terugkomt in Uncharted 4. Er gaat zelfs een theorie dat de drie genoemde titels zich in hetzelfde universum afspelen, maar dat ontkent Naughty Dog.

Toch is het opmerkelijk dat de ontwikkelaar keer op keer andere titels in bepaalde games laat terugkomen. En waar het in Uncharted 3 nog om een ‘foutje’ ging, kan het niet zo zijn dat ze nu weer dezelfde fout maken.

Last of Us 2