Schermafbeelding 2016-05-10 om 13.05.50

Het gerucht gaat momenteel dat je de Infinite Warfare disc straks in je PS4 moet hebben om Modern Warfare Remastered te kunnen spelen. Alhoewel je gewoon een digitale downloadcode krijgt wanneer je de uitgebreidere edities van Infinite Warfare koopt, heb je de game nodig om te kunnen spelen, aldus de officiële FAQ van Activision.

In de FAQ staat namelijk niet dat je de game enkel kunt verkrijgen bij het kopen van Infinite Warfare, maar dat je de game daadwerkelijk nodig hebt om de remaster te kunnen spelen. Dit werd eerder gedaan tijdens de lancering van de PS4, toen kon je games als Battlefield 4 voor 10 euro digitaal kopen als je de PS3-versie al had. Het enige nadeel was toen alleen wel dat je altijd de PS3-disc in de PS4 moest hebben, om zo de digitale game te kunnen spelen.

Hiermee houdt Activision mogelijk ook de tweedehands verkoop tegen, want als je de dure editie puur voor Modern Warfare Remastered koopt en je nadien Infinite Warfare verkoopt, dan heb je niets meer aan de remastered versie van Modern Warfare.

Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered is verkrijgbaar in combinatie met de Call of Duty: Infinite Warfare Legacy, Legacy Pro en Digital Deluxe edities. Deze edities beginnen vanaf €89.99 en bevatten meerdere bonussen, afhankelijk van de editie die je kiest. De game ligt in alle varianten op 4 november 2016 in de winkels.

Slack-for-iOS-Upload