Lasso’s in Red Dead Redemption multiplayer zijn te moeilijk

Vandaag heeft Rockstar uitgelegd waarom ze de lasso in de multiplayer van Red Dead Redemption achterwege hebben gelaten. Natuurlijk is de ultieme manier om je vrienden terug te pakken door ze met een lasso te vangen en op een treinrails te leggen, maar dit is simpelweg te moeilijk om in de multiplayer te stoppen.

Veel van jullie zullen zich afvragen waarom ze dit niet kunnen doen in de multiplayer van Red Dead Redemption en hebben hier veel commentaar op, toch is het eigenlijk een best simpele reden waarom Rockstar het eruit heeft gelaten. De online lasso was simpelweg gewoon te moeilijk om te ontwikkelen.

Het maken van een lasso in de singleplayer was al een ontzettend moeilijke uitdaging voor Rockstar opzich, maar om ook nog is in de multiplayer voor 16 spelers een lasso te creëren, was haast onmogelijk. Rockstar zou hiermee ook rekening moeten houden met lasso’s die in elkaar geknoopt zouden worden doordat twee spelers tegelijk hun lasso’s op elkaar gooide, en stel dát het lukte om allebei tegelijk een lasso om elkaar heen te krijgen, hoe zou dat opgelost moeten worden? Rockstar heeft daarom met pijn in hun hart moeten beslissen dat de lasso niet beschikbaar zou zijn in de multiplayermodus.

 1.    440 XP
  Sammerd's avatar

  Jammer, maar liever geen lasso dan een slecht werkende…

 2.    508 XP
  NightHawk's avatar

  Toch ook maar logisch. Als je nu vast wordt gelassoot (of hoe je het ook mag schrijven) zit je daar maar achter je playstation, beetje kijken hoe je gaat doodgaan.

 3.    817 XP
  jonas46's avatar

  vind het goed zo, er zou zo maar eens iemand je vast knopen en midden van een veld leggen. zit je daar hopeloos op je televisie te kijken.

 4.    692 XP
  pikeepikee's avatar

  @Sammerd:
  Helemaal waar

 5.    337 XP
  Solit_J's avatar

  jammer wou juist een hele possie vangen naast elkaar leggen en theezakken 4 leven

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  @Sammerd: Jup, je hebt gelijk.

 7.    580 XP
  GVeyron's avatar

  wachten op je teammates die je dan redden 😛

 8.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Net uitgespeeld.
  De story dan, maar
  ik vind de Multiplayer f*ck*ng slecht.

 9.    162 XP
  ramon284's avatar

  ik denk eerder dat het erom gaat dat er dan weer van die kindere komen die je lassoen en je dan gewoon op de grond laten liggen of rondjes gaan rijden met jou achter op het paard waardoor je moet leaven.

 10.    209 XP
  chrisnl's avatar

  toch logisch 🙂 maar ze hebben het wel mooi uitgelegt zo 😛

 11.    46 XP
  FCBier_NL's avatar

  Nou dat klinkt toch erg logisch 😀

 12.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  hebben ze goed gedaan, anders kreeg je daar weer verhalen over

 13. Anoniem -   
  Tyga's avatar

  Wat een onzin…dus ze beweren dat het in 2011 niet mogelijk is een lasso toe te voegen in multiplayer.sorry maar wat een kutsmoes.kijk wat wel kan in andere games.hell technologie van 2011.maar een lasso is te moeilijk haha.sorry dont buy that shit.