Schermafbeelding 2016-05-12 om 12.43.38

De Assassin’s Creed film met onder andere Michael Fassbender en Marion Cotillard draait vanaf 5 januari 2017 in de bioscoop en vandaag is de allereerste trailer vrijgegeven. De premiere van de trailer werd gedaan tijdens de Jimmy Kimmel Late Night Show, maar staat uiteraard ook gewoon op YouTube. De versie hieronder is inclusief Nederlandse ondertiteling, wel zo handig.

Verder is ook de filmposter uitgebracht, deze kun je ook hieronder bekijken.

Dankzij een revolutionaire technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch (Michael Fassbender) in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje. Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een mysterieus en geheim genootschap, de zogenaamde Assassins. Hij vergaart een grote hoeveelheid kennis en doet ongelofelijke vaardigheden op die hij kan gebruiken om het op te nemen tegen de onderdrukkende en krachtige Templar-organisatie in de tegenwoordige tijd.

De hoofdrollen worden vertolkt door de voor een Oscar® genomineerde Michael Fassbender (X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST, 12 YEARS A SLAVE) en Oscar®winnares Marion Cotillard (THE DARK KNIGHT RISES, LA VIE EN ROSE). De film is geregisseerd door Justin Kurzel (SNOWTOWN, MACBETH). ASSASSIN’S CREED is geproduceerd door New Regency, Ubisoft Motion Pictures, DMC Films en Kennedy/Marshall, en is gecofinancierd door RatPac Entertainment en Alpha Pictures. De film wordt gedistribueerd door 20th Century Fox.

Assassins-Creed-Movie-Poster