the-division-beta-key-giveaway-header (1)

Ubisoft heeft vandaag bijzondere aantallen bekendgemaakt rondom The Division, Ubisoft’s online shooter die eerder dit jaar uitkwam voor de PS4, Xbox One en PC. Alhoewel de game in het begin geteisterd werd door vele bugs, glitches en errors, lijkt alles inmiddels weer op rolletjes te gaan.

Momenteel telt de game een flink aantal aan geregistreerde spelers, namelijk ongeveer 9.5 miljoen. Het aantal actieve spelers werd niet genoemd door Ubisoft, maar diegene die redelijk actief zijn spenderen gemiddeld 3 uur per dag aan de game.

Ubisoft voegde hier aan toe dat de game hun verwachtingen heeft doen overstijgen en dat de record-breaking launch goed is voor de meest succesvolle nieuwe videogame IP in de historie van de uitgever. Van alle games houdt overigens Destiny nog steeds alle records als nieuwe IP zijnde, welke eveneens met open armen ontvangen werd.

Het eerste premium expansion pack voor The Divison staat gepland voor een release op de Xbox One volgende maand, andere platformen zullen 30 dagen later aan de beurt zijn.