Madcatz System Stacker

Dit opslagplek ontwikkeld door hardware ontwikkelaar MadCatz is speciaal bedoeld om eenvoudigweg je PlayStation 3 in te zetten. Het is eigenlijk ontwikkeld voor de PlayStation 3 Classic maar aangezien de PS3 Slim kleiner is kun je die er ook in kwijt. Wij hebben deze System Stacker gevonden voor een aardig mooie prijs.

? Prijs: £7,70
? Link: Amazon.co.uk
? PayPal: Nee
? Creditcard: Ja

Gioteck Lume-N8 Console Lightbar

blankDeze fraaie LED lampjes van hardware ontwikkelaar Gioteck zien er op het eerste gezicht misschien er een beetje nutteloos uit. Maar aan de ene kant geeft het ook een prachtig blauw effect. Je bevestigd de LED bar eenvoudig aan de achterkant van de PlayStation 3. Gelukkig kosten deze lampjes niet al teveel. Voor meer afbeeldingen van het prachtig effect kun je terecht bij de onderstaande link. Let wel op dat deze accessoire alleen werkt op de PS3 Classic 20Gb, 40Gb en 60Gb versie.

? Prijs: £7,95
? Link: Amazon.co.uk
? PayPal: Nee
? Creditcard: Ja

Gioteck Premium Connect Pack (Sony PS3)

blankDit pakket van hardware ontwikkelaar Gioteck bevat drie dingen: een 1080p HDMI kabel, Gioteck Realtriggers en een Play & Charge kabel. De HDMI kabel zorgt er natuurlijk voor dat je in HD kan gamen. De Realtriggers zorgen voor meer grip op de L2 en R2 knop. De Play & Charge kabel zorgt ervoor dat je je controller kan opladen als hij leeg is.

? Prijs: £11.95
? Verzendkosten: Geen
? Link: MyMemory
? 5% korting met de coupon code: BACKFORGOOD
? PayPal: Ja