meta-data-images_ps4

De PlayStation 4 blijft de populairste console in de Verenigde Staten als we kijken naar het aantal verkopen. In de maand april wist de console namelijk opnieuw op nummer één te staan met de meest verkochte exemplaren. Hetzelfde deed de PS4 in de Verenigde Staten ook al in de maanden maart en februari, ook toen was de PS4 het meest populair in de VS.

De cijfers werden bekendgemaakt door de NPD Group, die alle verkopen bijhoudt in de Verenigde Staten. Wel weten zij te melden, dat ondanks de winst voor de PS4, dat in april de verkopen minder waren ten opzichte van april vorig jaar. Zo was er een daling van 19% te zien in de maand april, maar vermoedelijk trekt men dit wel weer recht in mei, met de komst van Uncharted 4: A Thief’s End, DOOM, Overwatch, Battleborn en Homefront: The Revolution.

Er gaan nog altijd geruchten over een nieuwe PS4, zo publiceerden wij gisteren al meer informatie over de komst van de PS4K. Deze vernieuwde console wordt verwacht alvorens de komst van PS VR of tegelijkertijd in oktober.