Waarschijnlijk zullen veel van jullie niet meer Uncharted 2: Among Thieves online spelen, maar een paar uur geleden is er een nieuwe update van Uncharted 2: Among Thieves online gegaan. Spelers zitten nog steeds te wachten op het “Double Cash Weekend” en is er tot op heden nog steeds niet. Nu blijkt dus dat de update de double cash features en de Lab playlist volledig heeft weggehaald.

De update zal zelfs een paar bugs met zich hebben meegebracht. Zo kan je geen boosters meer gebruiken als er een “count down” is aan het einde van een Multiplayer potje. Vgtribune maakte de grappige opmerking: “Did someone over at Naughty Dog have one too many drinks at the annual Naughty Dog Memorial Day Weekend Party?” Waarschijnlijk zal dit niet het geval zijn geweest, maar de bugs zijn natuurlijk wel erg irritant en zouden zo snel mogelijk gefixt moeten worden. Naughty Dog heeft nog niet gereageerd.

Update: Naughty heeft via hun twitter bekent gemaakt dat ze van het probleem bewust zijn en dat er nu een nieuwe patch online is voor de spelers in Europa.