Aan het begin van dit jaar kwam Hardware: Rivals uit voor de PlayStation 4 en de game was destijds een maand lang gratis te downloaden voor PlayStation Plus abonnees. De ondersteuning na de lancering was prima en is nog steeds niet afgelopen, zo blijkt nu. Er is namelijk weer nieuwe gratis content aan Hardware: Rivals toegevoegd.

Zo kunnen spelers nu op een geheel nieuwe map spelen. De map heet ‘Bushpig Plateau’ en is een meer open gebied dan de andere maps uit de game. Er zijn grotten om te ontdekken en er is ook een enorme waterval aanwezig op de map.

De andere toevoeging is een nieuwe modus, namelijk Capture the Flag, een modus die voor veel spelers bekend zal zijn. Twee teams moeten een vlag zien op te pakken en deze mee terug nemen naar de eigen basis. Elke keer wanneer je de vlag hebt verovert scoor je een punt en het team dat aan het eind de meeste punten heeft, is de winnaar. Pas wel op, want je auto zal een stuk langzamer zijn wanneer je de vlag draagt. Hierdoor ben je een makkelijk doelwit voor de tegenstander. Teamwork is dus van belang in deze modus.